Snežana Đurišić 50 godina sa vama….

Snežana
Lepa Lukić

Pred punim Sava centrom, koncert je održala Snežana Đurišić, nizali su se hitovi iz njene karijere duge pet decenija, a veliki broj pevača pojavio se da je podrži. Lepa Lukić, Đani, Jana, kompozitor Dragan Aleksandrić, Marinko Rokvić, Acko Nezirović, Beki Bekić, Buba Miranović, samo su neki od poznatih ličnosti koje su došle da čuju čuvenu pevačicu.

Snežana
Jana
Snežana
Acko Nezirović

Milutin Mrkonjić uživao je u muzici, dok je njegova draga, Ana Bekuta, bila Snežanin gost na koncertu kao i Dejan Petrović i Big Bend i naravno Aca Sofronijević sa svojim orkestrom. Podrška porodice je najbitnija u svakom poslu, u prvom redu se mogla videti i Snežanina majka koja je sve iznenadila svojim izgledom.

Snežana
Dragan Aleksandrić
Snežana
Milena Plavšić

Jubilej od 50 godina kako je na sceni, počela vrlo mlada, prvi album je snimila sa svega 9 godina. Pre koncerta pušten je video o Snežani, a jedna zanimljiva priča o njenom samom početku bavljenja muzikom sve je iznenadila. Naime, Snežana je kao devojčica pevala na rođendanu tadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, koji je njenom ocu dao prekomandu za Beograd kako bi ona mogla da zavrsi muzičku školu.

Snežana
Beki Bekić
Snežana
Djani

Snežana je koncert počela pesmom “Niko me nije voleo kao ti”, predivnom baladom, kako je sinoć izjavila pred koncert, posvećena svima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: