45. Sajam Građevinarstva

45. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA Od 17. do 20.aprila 2019. Godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.

Vodeći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope.

Na Sajmu Građevinarstva Preko 600 izlagača iz 27 zemalja. Moto: „Budućnost gradimo sada“ Građevinarstvo i arhitektura jedne su od najstarijih i najznačajnijih grana ljudske delatnosti, koje su se razvijale uporedo sa razvojem civilizacije, tehnike i tehnologije.

Pokazatelj su istorijskog trenutka koji sagledavamo, te predstavljaju najočiglednije ostatke ljudske prošlosti, ali i budućnosti donosi novi večiti izazov za usavršavanjem i pomeranjem granica.

Građevinska industrija Srbije ide u korak sa aktuelnim trenutkom i savremenim svetskim tokovima o jedan je od glavnih pokretača privrede. Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Izlagački program obuhvata inženjering, rekonstrukciju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, najmoderniju građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu, mašine i uređaje za industriju građevinskih materijala, najnovije materijale, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte.

Pokrovitelj 45. Međunarodnog sajma građevinarstva je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, koje aktivno učestvuje u sajamskom programu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: